Gramvej 3, 8783 Hornsyld
+45 53502919
info@sports-fysioterapeuten.dk

Kompetancer

Sports-Fysioterapeut’EN er en privatpraktiserende klinik med 2 autoriserede fysioterapeut samt en fysisktræner med kandidat i idræt. Vi har stor erfaring i at arbejde med sport på alle niveauer, lige fra motionist til eliteudøver. Vi kender til eliteverden både som udøver og som behandler gennem flere år.

Er du sportsudøver på elite plan, motionist, eller har du en skade som ikke er sportsrelateret, får du den samme professionelle behandling.

Her er den enkelte patient altid i centrum.

Du får:

  • En grundig undersøgelse og diagnosticering.
  • En høj faglig og grundig behandling og/eller genoptræning.
  • En opfølgning på din skade.

Hos Sports-Fysioterapeut’EN – gør vi meget ud af at alle vores patienter føler sig set og hørt. Vi ser hver enkelt patient som en helhed og ikke kun som en ”skulderskade”.

Vi bestræber os på ikke kun at symptombehandle, men at behandle og genoptræne, så patienten kommer stærkere ud på den anden side.

Det er vores ønske at vejlede alle vores patienter på en tryg og behagelig måde, så den enkelte patient ikke føler sig alene i behandlingsprocessen.

Vi arbejder dagligt med mange unge mennesker indenfor sport og efterskolelivet. Her ser vi det som en vigtighed, at lære de unge mennesker hvordan kroppen fungerer bedst, om man dyrker sport eller ej… Det gælder såvel træning, som kost og hvile. 

Vi mener det er vigtige grundelementer efter et skadesforløb, at unge som ældre patienter, får en bedre forståelse af det at være skadet. 

Hos Sports-fysioterapeut’EN er vores mål at have en bred faglighed, høj kvalitet og stor tryghed. Vi har en stor passion for vores arbejde – og sætter en ære i at hjælpe vores patienter – såvel ung som ældre og sportsudøver som motionist.

Vi glæder os også til at hjælpe dig!